;
Var inte rädd för att blanda parfymerna - de går i linje med varandra!

Var inte rädd för att blanda parfymerna - de går i linje med varandra!

Scent of Aurora är en parfym som öppnar med en pudrig känsla av gammelrosa med noten iris. Vitt tea smyger in med en touch av gourmand. Scent of Auorra är den sötaste doften av de tre parfymerna även om sötman från mangon och svarat vinbär inte övertar parfymen. Tonkaböna och kasmirträ landar fint på huden och kommer att sitta kvar längst av alla noterna. Här har vi återkommande kunder som är på sin tredje flaska sedan doften började säljas 2015. En parfym med egen karaktär och som varar länge på huden. Den blir din kompis hela dagen.

The Pearl är mångas favorit. Det är storsäljaren och mingelmästaren. The Pearl sälja till alla åldrar bland damerna och även till en del parfym-intresserade herrar. parfymen är krispig och hög med vit jasmine och bergamot. Citrustonen är tydlig i början för att sedan mixas med svara vinbären och vitt tea. Parfymen är inte söt utan hellre syrlig och torr. Vetiver är tydlig och tonkaböna får parfymen att landa mjukt och fint.

Arctic Elegance erövrar stadigt större mark och är den senaste doften som är lanserad. Den fantastiska intensiva doften av liljekonvalj kommer direkt. Öppningen är nästan dramatisk och den som bär denna doft är en blomälskare. Rosor, svarta vinbär och vitt tea ger övergången till den varma sommaren. Sommaren som vi upplever kring midsommar i midnattssolen. Doften sätter sig fint med amber och sandelträ som avslutning. Denna parfym passar utmärkt till utekvällar, långa middagar och festligheter i allmänhet.

Alla tre parfymerna har sina egna egenskaper. Men - de har en linje som är gemensam nämligen Svarta Vinbär och Vitt tea. Detta för att du med fördel kan använda två eller alla tre dofterna tillsammans och dessutom få en helt egen blandning som passar tillsammans. Var inte rätt för att blanda parfymer! Du får nämligen en helt egen blandning som bara du har!