;

Vår första herrparfym heter VIDDER och finns i webshoppen

Efter en lång resa är nu äntligen den första herrparfymen redo. Efterfrågan av en herrdoft har funnits redan när den första damparfymen lanserades. Förslagen har varit många från herrarnas sida; tjärdoft, “mot myggen”, mysk, “nått-med-trä-du-vet”. Från damerna har önskemål om noter inkommit; sandelträ, citron, barr, porsh. 

Det blev en blandning av väldigt lätta noter och samtidigt tung vanilj blandad med olika trä-noter. Samtligt uppgraderar jag kartongen till en formskuren insida och magnetlås. Jag behåller samma kork, för att hålla linjen. 

Designen av trycket på framsidan är gjort av samma konstnär som gjorde Queen of Lapland och Noble Ruby of Lapland (ej i butik längre) nämligen Anna Göran Design. 


VIDDER är inspirerad av arktiska landskap

Vindar över slätterna, där

polarnatt går mot midnattssol

En herrparfym från norr


En unik doft med utvalda topp- och hjärtnoter som håller hela dagen. Neroli, med sin osöta uppstickande blommiga citrusdoft tillsammans med norrländska fallna löv blandas med amber, torr ekmossa och favoriten Tonkaböna. Doften avrundas med en varm ton av mjuk vanilj slungad med Sandelträ och Cederträ. Upplev doften av Vidder.


Top noter: Neroli, fallna löv

Hjärtnoter: Amber, Ekmossa, Tonkaböna

Basnoter: Vanilj, Sandelträ, Cederträ