;
Pressreleaser 2019-08

Pressreleaser 2019-08

Pressreleaser 2019-08

Parfymerna såldes under 9 årliga dagar i Umeå. Mest sålda produkter blev parfymen The Pearl och handkrämen The Pearl.

Vi bryter ny mark i Umeå

Den 9 dagar långa mässan Stora Nolia, som i år hölls i Umeå, är nu klar. Det har verkligen känts som att vi har brutit ny mark.

Scents from Norra Norrland har aldrig haft någon återförsäljare i Umeå och parfymerna har - trots det relativt nära avståndet – inte heller fått så många beställningar från Umeå. Det innebär att en stor del av besökarna inte hade hört talats om parfymerna.

På så sätt blev mässan nästan som en nylansering, ett öppingstillfälle av varumärket. Mäss-montern har varit mer eller mindre full av av mässbesökare hela tiden som både velat prova produkterna och som varit nyfikna på företaget. Totalt gick det åt 4 flaskor parfym för tester, vilket kan räknas som mycket för 9 dagar. Mest testad och mest sålda produkt blev parfymen The Pearl.

Försäljningen blev exakt lika stor totalt som förra året på Stora Nolia i Piteå. Skillnaden var att jag var helt själv att sälja och berätta om produkterna denna gång, och ifjol var vi två personer. Så per försäljare, för att prata om mej själv i tredje person, så dubblerades försäljningen på mässan.

Just nu pågår efterförsäljningen och antalet leveranser till Umeå har ökat vilket är fantastiskt roligt!

Tusen tack Umeå!

Mest sålda produkter på mässan:

  • The Pearl edp. The Pearl is inspired by the village of Älvsby, which is nestled between steep, forest covered mountains and a glittering azure river. When viewed from above, it is just like a pearl. A Pearl for You!
  • The Pearl handcream. En mjukgörande fuktgivande handkräm berikad med Pro-vitamin B5. Doften The Pearl. En lätt, kladdfri handkräm.
  • Arctic Elegacne edp. En blommig naturnära doft med inslag av liljekonvalj, rosor och trä. Exklusiv och elegant i karaktären.